Lyngby vs Midtjylland

Lyngby vs MidtjyllandLyngbyMidtjylland

⚽ 2023-08-06 – Superliga

 

Lyngby vs Midtjylland Förhandstitt

Matchen mellan Lyngby och Midtjylland kommer att ske den 2023-08-06. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare F. Alexandersson och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Midtjylland har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Lyngby – Midtjylland, har Lyngby 2 segrar hemma, medan Midtjylland har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Lyngby: A. Finnbogason(1 goals/match);
  • för Midtjylland: Cho Gue-Sung(1 goals/match);

Resultat Mellan Lyngby och Midtjylland

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Lyngby och Midtjylland:

Datum Resultat
2023-05-07 Lyngby 2 – 1 Midtjylland
2023-03-12 Midtjylland 1 – 3 Lyngby
2022-08-05 Lyngby 3 – 3 Midtjylland
2021-03-04 Lyngby 2 – 0 Midtjylland

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Lyngby – Midtjylland.

Lyngby vs Midtjylland Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Lyngby vs Midtjylland Prognoser

Vår förutsägelse för Lyngby vs Midtjylland matchen som spelas i Superliga den 2023-08-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Lyngby vs Midtjylland Prognoser

Vår förutsägelse för Lyngby vs Midtjylland matchen som spelas i Superliga den 2023-08-06 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Lyngby vs Midtjylland?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Lyngby vs Midtjylland rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lyngby vs Midtjylland?

Publicerad i Superliga Taggar: ,