Lyngby vs Horsens

Lyngby vs HorsensLyngbyHorsens

⚽ 2023-04-16 – Superliga

 

Lyngby vs Horsens Förhandstitt

Matchen mellan Lyngby och Horsens kommer att ske den 2023-04-16. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 12:00 GMT. Laget leds av tränare F. Alexandersson och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Horsens har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Lyngby – Horsens, har Lyngby 0 segrar hemma, medan Horsens har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Lyngby: n/a
  • för Horsens: n/a

Resultat Mellan Lyngby och Horsens

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Lyngby och Horsens:

Datum Resultat
2023-03-19 Lyngby 1 – 1 Horsens
2022-07-25 Horsens 1 – 0 Lyngby
2022-05-06 Horsens 2 – 1 Lyngby
2022-04-16 Lyngby 1 – 2 Horsens

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Lyngby – Horsens.

Lyngby vs Horsens Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Lyngby vs Horsens Prognoser

Vår förutsägelse för Lyngby vs Horsens matchen som spelas i Superliga den 2023-04-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Lyngby vs Horsens Prognoser

Vår förutsägelse för Lyngby vs Horsens matchen som spelas i Superliga den 2023-04-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Lyngby vs Horsens?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Lyngby vs Horsens rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lyngby vs Horsens?

Publicerad i Superliga Taggar: ,