Lugano vs Union Saint-Gilloise

Lugano vs Union Saint-GilloiseLuganoUnion Saint-Gilloise

⚽ 2023-08-31 – UEFA Europa League

 

Lugano vs Union Saint-Gilloise Förhandstitt

Matchen mellan Lugano och Union Saint-Gilloise kommer att ske den 2023-08-31. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 18:30 GMT. Laget leds av tränare M. Croci-Torti och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Union Saint-Gilloise har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Lugano – Union Saint-Gilloise, har Lugano 0 segrar hemma, medan Union Saint-Gilloise har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Lugano: n/a
  • för Union Saint-Gilloise: n/a

Resultat Mellan Lugano och Union Saint-Gilloise

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Lugano och Union Saint-Gilloise:

Datum Resultat
2023-08-24 Union Saint-Gilloise 2 – 0 Lugano
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Lugano – Union Saint-Gilloise.

Lugano vs Union Saint-Gilloise Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Lugano vs Union Saint-Gilloise Prognoser

Vår förutsägelse för Lugano vs Union Saint-Gilloise matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-08-31 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Lugano vs Union Saint-Gilloise Prognoser

Vår förutsägelse för Lugano vs Union Saint-Gilloise matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-08-31 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Lugano vs Union Saint-Gilloise?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Lugano vs Union Saint-Gilloise rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lugano vs Union Saint-Gilloise?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,