Ludogorets vs Olimpija

Ludogorets vs OlimpijaLudogoretsOlimpija

⚽ 2023-07-26 – UEFA Champions League

 

Ludogorets vs Olimpija Förhandstitt

Matchen mellan Ludogorets och Olimpija kommer att ske den 2023-07-26. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 18:45 GMT. Laget leds av tränare I. Petev och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Olimpija har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Ludogorets – Olimpija, har Ludogorets 0 segrar hemma, medan Olimpija har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Ludogorets: n/a
  • för Olimpija: M. Nukić(1 goals/match);Rui Pedro(1 goals/match);

Resultat Mellan Ludogorets och Olimpija

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Ludogorets och Olimpija:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Ludogorets – Olimpija.

Ludogorets vs Olimpija Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Ludogorets vs Olimpija Prognoser

Vår förutsägelse för Ludogorets vs Olimpija matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-07-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Ludogorets vs Olimpija Prognoser

Vår förutsägelse för Ludogorets vs Olimpija matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-07-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Ludogorets vs Olimpija?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Ludogorets vs Olimpija rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Ludogorets vs Olimpija?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,