Ludogorets vs Ajax

Ludogorets vs AjaxLudogoretsAjax

⚽ 2023-08-24 – UEFA Europa League

 

Ludogorets vs Ajax Förhandstitt

Matchen mellan Ludogorets och Ajax kommer att ske den 2023-08-24. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 18:00 GMT. Laget leds av tränare I. Petev och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Ajax har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Ludogorets – Ajax, har Ludogorets 0 segrar hemma, medan Ajax har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Ludogorets: N. Sonko-Sundberg(1 goals/match);
  • för Ajax: n/a

Resultat Mellan Ludogorets och Ajax

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Ludogorets och Ajax:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Ludogorets – Ajax.

Ludogorets vs Ajax Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Ludogorets vs Ajax Prognoser

Vår förutsägelse för Ludogorets vs Ajax matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-08-24 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Ludogorets vs Ajax Prognoser

Vår förutsägelse för Ludogorets vs Ajax matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-08-24 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Ludogorets vs Ajax?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Ludogorets vs Ajax rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Ludogorets vs Ajax?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,