Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves

Los Angeles Lakers vs Minnesota TimberwolvesLos Angeles LakersMinnesota Timberwolves

🏀 2023-03-04 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:30 GMT tid den 2023-03-04. Hemmalaget kommer med 30 segrar på de 63 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 64 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Lakers med 0 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Lakers en genomsnittlig poängskillnad på -0.9 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på -0.1 poäng:

  • Los Angeles Lakers: 117 poäng i snitt för, 117.9 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 115.4 poäng i snitt för, 115.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Lakers och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Lakers och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2022-10-29 Minnesota Timberwolves 111 – 102 Los Angeles Lakers
2022-10-13 Los Angeles Lakers 113 – 118 Minnesota Timberwolves
2022-10-07 Los Angeles Lakers 99 – 114 Minnesota Timberwolves
2022-03-17 Minnesota Timberwolves 124 – 104 Los Angeles Lakers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Lakers och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-03-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-03-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Lakers vs Minnesota Timberwolves match?

Publicerad i NBA Taggar: ,