Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies

Los Angeles Lakers vs Memphis GrizzliesLos Angeles LakersMemphis Grizzlies

🏀 2023-01-21 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies Förhandstitt

Matchen Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2023-01-21. Hemmalaget kommer med 20 segrar på de 45 senaste matcherna som spelats, medan Memphis Grizzlies har ett 0.705 procentuellt facit i vinst på de 44 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Lakers med 1 segrar på hemmaplan, medan Memphis Grizzlies har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Lakers en genomsnittlig poängskillnad på -1.1 poäng, medan Memphis Grizzlies har en genomsnittlig poängskillnad på 5.8 poäng:

  • Los Angeles Lakers: 116.9 poäng i snitt för, 118 poäng i snitt mot
  • Memphis Grizzlies: 117.5 poäng i snitt för, 111.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Lakers och Memphis Grizzlies

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Lakers och Memphis Grizzlies:

Datum Resultat
2022-01-10 Los Angeles Lakers 119 – 127 Memphis Grizzlies
2021-12-30 Memphis Grizzlies 104 – 99 Los Angeles Lakers
2021-12-10 Memphis Grizzlies 108 – 95 Los Angeles Lakers
2021-10-25 Los Angeles Lakers 121 – 118 Memphis Grizzlies

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Lakers och Memphis Grizzlies och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-01-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-01-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies match?

Publicerad i NBA Taggar: ,