Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets

Los Angeles Lakers vs Denver NuggetsLos Angeles LakersDenver Nuggets

🏀 2022-12-17 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets Förhandstitt

Matchen Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2022-12-17. Hemmalaget kommer med 11 segrar på de 27 senaste matcherna som spelats, medan Denver Nuggets har ett 0.63 procentuellt facit i vinst på de 27 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Lakers med 1 segrar på hemmaplan, medan Denver Nuggets har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Lakers en genomsnittlig poängskillnad på -1.6 poäng, medan Denver Nuggets har en genomsnittlig poängskillnad på 1.7 poäng:

  • Los Angeles Lakers: 115 poäng i snitt för, 116.6 poäng i snitt mot
  • Denver Nuggets: 116 poäng i snitt för, 114.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Lakers och Denver Nuggets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Lakers och Denver Nuggets:

Datum Resultat
2022-10-31 Los Angeles Lakers 121 – 110 Denver Nuggets
2022-10-27 Denver Nuggets 110 – 99 Los Angeles Lakers
2022-04-11 Denver Nuggets 141 – 146 Los Angeles Lakers
2022-04-03 Los Angeles Lakers 118 – 129 Denver Nuggets

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Lakers och Denver Nuggets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets som spelas i NBA den 2022-12-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets som spelas i NBA den 2022-12-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets match?

Publicerad i NBA Taggar: ,