Los Angeles Clippers vs Washington Wizards

Los Angeles Clippers vs Washington WizardsLos Angeles ClippersWashington Wizards

🏀 2022-12-17 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Washington Wizards Förhandstitt

Matchen Los Angeles Clippers vs Washington Wizards som spelas i NBA kommer att starta klockan 22:00 GMT tid den 2022-12-17. Hemmalaget kommer med 17 segrar på de 30 senaste matcherna som spelats, medan Washington Wizards har ett 0.379 procentuellt facit i vinst på de 29 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Clippers med 1 segrar på hemmaplan, medan Washington Wizards har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Clippers en genomsnittlig poängskillnad på -0.4 poäng, medan Washington Wizards har en genomsnittlig poängskillnad på -2.9 poäng:

  • Los Angeles Clippers: 107.6 poäng i snitt för, 108 poäng i snitt mot
  • Washington Wizards: 111 poäng i snitt för, 113.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Clippers och Washington Wizards

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Clippers och Washington Wizards:

Datum Resultat
2022-12-11 Washington Wizards 107 – 114 Los Angeles Clippers
2022-03-10 Los Angeles Clippers 115 – 109 Washington Wizards
2022-01-26 Washington Wizards 115 – 116 Los Angeles Clippers
2021-03-05 Washington Wizards 119 – 117 Los Angeles Clippers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Clippers vs Washington Wizards matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Los Angeles Clippers vs Washington Wizards Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Clippers och Washington Wizards och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Clippers vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2022-12-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Clippers vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2022-12-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Clippers vs Washington Wizards?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Clippers vs Washington Wizards, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Clippers vs Washington Wizards match?

Publicerad i NBA Taggar: ,