Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors

Los Angeles Clippers vs Toronto RaptorsLos Angeles ClippersToronto Raptors

🏀 2023-03-09 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors Förhandstitt

Matchen Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2023-03-09. Hemmalaget kommer med 34 segrar på de 67 senaste matcherna som spelats, medan Toronto Raptors har ett 0.485 procentuellt facit i vinst på de 66 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Clippers med 0 segrar på hemmaplan, medan Toronto Raptors har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Clippers en genomsnittlig poängskillnad på -0.3 poäng, medan Toronto Raptors har en genomsnittlig poängskillnad på 0.5 poäng:

  • Los Angeles Clippers: 112.7 poäng i snitt för, 113 poäng i snitt mot
  • Toronto Raptors: 112.6 poäng i snitt för, 112.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Clippers och Toronto Raptors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Clippers och Toronto Raptors:

Datum Resultat
2022-12-28 Toronto Raptors 113 – 124 Los Angeles Clippers
2022-03-17 Los Angeles Clippers 100 – 103 Toronto Raptors
2022-01-01 Toronto Raptors 116 – 108 Los Angeles Clippers
2021-05-12 Toronto Raptors 96 – 115 Los Angeles Clippers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Clippers och Toronto Raptors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2023-03-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2023-03-09 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Clippers vs Toronto Raptors match?

Publicerad i NBA Taggar: ,