Lorient vs Auxerre

Lorient vs AuxerreLorientAuxerre

⚽ 2023-02-26 – Ligue 1

 

Lorient vs Auxerre Förhandstitt

Matchen mellan Lorient och Auxerre kommer att ske den 2023-02-26. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 12:00 GMT. Laget leds av tränare R. Le Bris och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Auxerre har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Lorient – Auxerre, har Lorient 1 segrar hemma, medan Auxerre har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Lorient: n/a
  • för Auxerre: n/a

Resultat Mellan Lorient och Auxerre

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Lorient och Auxerre:

Datum Resultat
2022-09-16 Auxerre 1 – 3 Lorient
2019-12-13 Lorient 1 – 0 Auxerre
2019-04-29 Lorient 2 – 2 Auxerre
2018-12-03 Auxerre 0 – 0 Lorient

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Lorient – Auxerre.

Lorient vs Auxerre Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Lorient vs Auxerre Prognoser

Vår förutsägelse för Lorient vs Auxerre matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-02-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Lorient vs Auxerre Prognoser

Vår förutsägelse för Lorient vs Auxerre matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-02-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Lorient vs Auxerre?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Lorient vs Auxerre rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lorient vs Auxerre?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,