Liverpool vs Union Saint-Gilloise

Liverpool vs Union Saint-GilloiseLiverpoolUnion Saint-Gilloise

⚽ 2023-10-05 – UEFA Europa League

 

Liverpool vs Union Saint-Gilloise Förhandstitt

Matchen mellan Liverpool och Union Saint-Gilloise kommer att ske den 2023-10-05. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare J. Klopp och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Union Saint-Gilloise har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Liverpool – Union Saint-Gilloise, har Liverpool 0 segrar hemma, medan Union Saint-Gilloise har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Liverpool: Mohamed Salah(1 goals/match);L. Díaz(1 goals/match);D. Núñez(1 goals/match);
  • för Union Saint-Gilloise: D. Eckert Ayensa(1 goals/match);M. Amoura(1 goals/match);

Resultat Mellan Liverpool och Union Saint-Gilloise

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Liverpool och Union Saint-Gilloise:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Liverpool – Union Saint-Gilloise.

Liverpool vs Union Saint-Gilloise Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Liverpool vs Union Saint-Gilloise Prognoser

Vår förutsägelse för Liverpool vs Union Saint-Gilloise matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-10-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Liverpool vs Union Saint-Gilloise Prognoser

Vår förutsägelse för Liverpool vs Union Saint-Gilloise matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-10-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Liverpool vs Union Saint-Gilloise?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Liverpool vs Union Saint-Gilloise rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Liverpool vs Union Saint-Gilloise?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,