Leicester City vs West Ham United

Leicester City vs West Ham UnitedLeicester CityWest Ham United

⚽ 2023-05-28 – Premier League

 

Leicester City vs West Ham United Förhandstitt

Matchen mellan Leicester City och West Ham United kommer att ske den 2023-05-28. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare D. Smith och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan West Ham United har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Leicester City – West Ham United, har Leicester City 0 segrar hemma, medan West Ham United har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Leicester City: n/a
  • för West Ham United: n/a

Resultat Mellan Leicester City och West Ham United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Leicester City och West Ham United:

Datum Resultat
2022-11-12 West Ham United 0 – 2 Leicester City
2022-02-13 Leicester City 2 – 2 West Ham United
2021-08-23 West Ham United 4 – 1 Leicester City
2021-04-11 West Ham United 3 – 2 Leicester City

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Leicester City – West Ham United.

Leicester City vs West Ham United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Leicester City vs West Ham United Prognoser

Vår förutsägelse för Leicester City vs West Ham United matchen som spelas i Premier League den 2023-05-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Leicester City vs West Ham United Prognoser

Vår förutsägelse för Leicester City vs West Ham United matchen som spelas i Premier League den 2023-05-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Leicester City vs West Ham United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Leicester City vs West Ham United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Leicester City vs West Ham United?

Publicerad i Premier League Taggar: ,