Leicester City vs Fulham

Leicester City vs FulhamLeicester CityFulham

⚽ 2023-01-03 – Premier League

 

Leicester City vs Fulham Förhandstitt

Matchen mellan Leicester City och Fulham kommer att ske den 2023-01-03. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare B. Rodgers och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Fulham har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Leicester City – Fulham, har Leicester City 1 segrar hemma, medan Fulham har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Leicester City: n/a
  • för Fulham: n/a

Resultat Mellan Leicester City och Fulham

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Leicester City och Fulham:

Datum Resultat
2021-02-03 Fulham 0 – 2 Leicester City
2020-11-30 Leicester City 1 – 2 Fulham
2019-03-09 Leicester City 3 – 1 Fulham
2018-12-05 Fulham 1 – 1 Leicester City

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Leicester City – Fulham.

Leicester City vs Fulham Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Leicester City vs Fulham Prognoser

Vår förutsägelse för Leicester City vs Fulham matchen som spelas i Premier League den 2023-01-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Leicester City vs Fulham Prognoser

Vår förutsägelse för Leicester City vs Fulham matchen som spelas i Premier League den 2023-01-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Leicester City vs Fulham?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Leicester City vs Fulham rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Leicester City vs Fulham?

Publicerad i Premier League Taggar: ,