Leicester City vs AFC Bournemouth

Leicester City vs AFC BournemouthLeicester CityAFC Bournemouth

⚽ 2023-04-08 – Premier League

 

Leicester City vs AFC Bournemouth Förhandstitt

Matchen mellan Leicester City och AFC Bournemouth kommer att ske den 2023-04-08. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare B. Rodgers och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan AFC Bournemouth har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Leicester City – AFC Bournemouth, har Leicester City 2 segrar hemma, medan AFC Bournemouth har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Leicester City: n/a
  • för AFC Bournemouth: n/a

Resultat Mellan Leicester City och AFC Bournemouth

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Leicester City och AFC Bournemouth:

Datum Resultat
2022-10-08 AFC Bournemouth 2 – 1 Leicester City
2020-07-12 AFC Bournemouth 4 – 1 Leicester City
2019-08-31 Leicester City 3 – 1 AFC Bournemouth
2019-03-30 Leicester City 2 – 0 AFC Bournemouth

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Leicester City – AFC Bournemouth.

Leicester City vs AFC Bournemouth Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Leicester City vs AFC Bournemouth Prognoser

Vår förutsägelse för Leicester City vs AFC Bournemouth matchen som spelas i Premier League den 2023-04-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Leicester City vs AFC Bournemouth Prognoser

Vår förutsägelse för Leicester City vs AFC Bournemouth matchen som spelas i Premier League den 2023-04-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Leicester City vs AFC Bournemouth?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Leicester City vs AFC Bournemouth rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Leicester City vs AFC Bournemouth?

Publicerad i Premier League Taggar: ,