Leeds United vs Tottenham Hotspur

Leeds United vs Tottenham HotspurLeeds UnitedTottenham Hotspur

⚽ 2023-05-28 – Premier League

 

Leeds United vs Tottenham Hotspur Förhandstitt

Matchen mellan Leeds United och Tottenham Hotspur kommer att ske den 2023-05-28. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare S. Allardyce och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Tottenham Hotspur har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Leeds United – Tottenham Hotspur, har Leeds United 1 segrar hemma, medan Tottenham Hotspur har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Leeds United: n/a
  • för Tottenham Hotspur: n/a

Resultat Mellan Leeds United och Tottenham Hotspur

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Leeds United och Tottenham Hotspur:

Datum Resultat
2022-11-12 Tottenham Hotspur 4 – 3 Leeds United
2022-02-26 Leeds United 0 – 4 Tottenham Hotspur
2021-11-21 Tottenham Hotspur 2 – 1 Leeds United
2021-05-08 Leeds United 3 – 1 Tottenham Hotspur

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Leeds United – Tottenham Hotspur.

Leeds United vs Tottenham Hotspur Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Leeds United vs Tottenham Hotspur Prognoser

Vår förutsägelse för Leeds United vs Tottenham Hotspur matchen som spelas i Premier League den 2023-05-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Leeds United vs Tottenham Hotspur Prognoser

Vår förutsägelse för Leeds United vs Tottenham Hotspur matchen som spelas i Premier League den 2023-05-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Leeds United vs Tottenham Hotspur?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Leeds United vs Tottenham Hotspur rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Leeds United vs Tottenham Hotspur?

Publicerad i Premier League Taggar: ,