Leeds United vs Liverpool

Leeds United vs LiverpoolLeeds UnitedLiverpool

⚽ 2023-04-17 – Premier League

 

Leeds United vs Liverpool Förhandstitt

Matchen mellan Leeds United och Liverpool kommer att ske den 2023-04-17. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Javi Gracia och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Liverpool har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Leeds United – Liverpool, har Leeds United 0 segrar hemma, medan Liverpool har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Leeds United: n/a
  • för Liverpool: n/a

Resultat Mellan Leeds United och Liverpool

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Leeds United och Liverpool:

Datum Resultat
2022-10-29 Liverpool 1 – 2 Leeds United
2022-02-23 Liverpool 6 – 0 Leeds United
2021-09-12 Leeds United 0 – 3 Liverpool
2021-04-19 Leeds United 1 – 1 Liverpool

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Leeds United – Liverpool.

Leeds United vs Liverpool Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Leeds United vs Liverpool Prognoser

Vår förutsägelse för Leeds United vs Liverpool matchen som spelas i Premier League den 2023-04-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Leeds United vs Liverpool Prognoser

Vår förutsägelse för Leeds United vs Liverpool matchen som spelas i Premier League den 2023-04-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Leeds United vs Liverpool?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Leeds United vs Liverpool rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Leeds United vs Liverpool?

Publicerad i Premier League Taggar: ,