Lecce vs Lazio

Lecce vs LazioLecceLazio

⚽ 2023-08-20 – Serie A

 

Lecce vs Lazio Förhandstitt

Matchen mellan Lecce och Lazio kommer att ske den 2023-08-20. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 18:45 GMT. Laget leds av tränare R. D’Aversa och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lazio har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Lecce – Lazio, har Lecce 2 segrar hemma, medan Lazio har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Lecce: n/a
  • för Lazio: n/a

Resultat Mellan Lecce och Lazio

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Lecce och Lazio:

Datum Resultat
2023-05-12 Lazio 2 – 2 Lecce
2023-01-04 Lecce 2 – 1 Lazio
2020-07-07 Lecce 2 – 1 Lazio
2019-11-10 Lazio 4 – 2 Lecce

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Lecce – Lazio.

Lecce vs Lazio Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Lecce vs Lazio Prognoser

Vår förutsägelse för Lecce vs Lazio matchen som spelas i Serie A den 2023-08-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Lecce vs Lazio Prognoser

Vår förutsägelse för Lecce vs Lazio matchen som spelas i Serie A den 2023-08-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Lecce vs Lazio?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Lecce vs Lazio rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lecce vs Lazio?

Publicerad i Serie A Taggar: ,