Le Havre vs Lorient

Le Havre vs LorientLe HavreLorient

⚽ 2023-09-03 – Ligue 1

 

Le Havre vs Lorient Förhandstitt

Matchen mellan Le Havre och Lorient kommer att ske den 2023-09-03. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare L. Elsner och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lorient har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Le Havre – Lorient, har Le Havre 0 segrar hemma, medan Lorient har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Le Havre: n/a
  • för Lorient: n/a

Resultat Mellan Le Havre och Lorient

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Le Havre och Lorient:

Datum Resultat
2019-10-19 Le Havre 2 – 2 Lorient
2019-05-17 Le Havre 2 – 3 Lorient
2018-07-28 Lorient 0 – 0 Le Havre
2018-03-05 Lorient 1 – 0 Le Havre

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Le Havre – Lorient.

Le Havre vs Lorient Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Le Havre vs Lorient Prognoser

Vår förutsägelse för Le Havre vs Lorient matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-09-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Le Havre vs Lorient Prognoser

Vår förutsägelse för Le Havre vs Lorient matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-09-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Le Havre vs Lorient?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Le Havre vs Lorient rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Le Havre vs Lorient?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,