Las Palmas vs Rayo Vallecano

Las Palmas vs Rayo VallecanoLas PalmasRayo Vallecano

⚽ 2023-10-22 – La Liga

 

Las Palmas vs Rayo Vallecano Förhandstitt

Matchen mellan Las Palmas och Rayo Vallecano kommer att ske den 2023-10-22. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 12:00 GMT. Laget leds av tränare García Pimienta och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Rayo Vallecano har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Las Palmas – Rayo Vallecano, har Las Palmas 0 segrar hemma, medan Rayo Vallecano har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Las Palmas: n/a
  • för Rayo Vallecano: n/a

Resultat Mellan Las Palmas och Rayo Vallecano

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Las Palmas och Rayo Vallecano:

Datum Resultat
2021-03-06 Las Palmas 1 – 1 Rayo Vallecano
2020-12-20 Rayo Vallecano 2 – 0 Las Palmas
2020-07-17 Rayo Vallecano 2 – 2 Las Palmas
2019-12-21 Las Palmas 1 – 1 Rayo Vallecano

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Las Palmas – Rayo Vallecano.

Las Palmas vs Rayo Vallecano Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Las Palmas vs Rayo Vallecano Prognoser

Vår förutsägelse för Las Palmas vs Rayo Vallecano matchen som spelas i La Liga den 2023-10-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Las Palmas vs Rayo Vallecano Prognoser

Vår förutsägelse för Las Palmas vs Rayo Vallecano matchen som spelas i La Liga den 2023-10-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Las Palmas vs Rayo Vallecano?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Las Palmas vs Rayo Vallecano rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Las Palmas vs Rayo Vallecano?

Publicerad i La Liga Taggar: ,