Las Palmas vs Mallorca

Las Palmas vs MallorcaLas PalmasMallorca

⚽ 2023-08-12 – La Liga

 

Las Palmas vs Mallorca Förhandstitt

Matchen mellan Las Palmas och Mallorca kommer att ske den 2023-08-12. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare García Pimienta och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Mallorca har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Las Palmas – Mallorca, har Las Palmas 0 segrar hemma, medan Mallorca har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Las Palmas: n/a
  • för Mallorca: n/a

Resultat Mellan Las Palmas och Mallorca

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Las Palmas och Mallorca:

Datum Resultat
2021-04-04 Las Palmas 1 – 1 Mallorca
2021-01-10 Mallorca 0 – 1 Las Palmas
2019-03-17 Las Palmas 1 – 2 Mallorca
2018-10-27 Mallorca 2 – 2 Las Palmas

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Las Palmas – Mallorca.

Las Palmas vs Mallorca Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Las Palmas vs Mallorca Prognoser

Vår förutsägelse för Las Palmas vs Mallorca matchen som spelas i La Liga den 2023-08-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Las Palmas vs Mallorca Prognoser

Vår förutsägelse för Las Palmas vs Mallorca matchen som spelas i La Liga den 2023-08-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Las Palmas vs Mallorca?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Las Palmas vs Mallorca rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Las Palmas vs Mallorca?

Publicerad i La Liga Taggar: ,