Lahti vs Inter Turku

Lahti vs Inter TurkuLahtiInter Turku

⚽ 2023-08-30 – Veikkausliiga

 

Lahti vs Inter Turku Förhandstitt

Matchen mellan Lahti och Inter Turku kommer att ske den 2023-08-30. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare M. Mannila och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Inter Turku har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Lahti – Inter Turku, har Lahti 1 segrar hemma, medan Inter Turku har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Lahti: n/a
  • för Inter Turku: n/a

Resultat Mellan Lahti och Inter Turku

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Lahti och Inter Turku:

Datum Resultat
2023-08-26 Inter Turku 2 – 1 Lahti
2022-07-02 Lahti 2 – 1 Inter Turku
2022-06-22 Inter Turku 5 – 1 Lahti
2021-06-30 Inter Turku 1 – 1 Lahti

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Lahti – Inter Turku.

Lahti vs Inter Turku Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Lahti vs Inter Turku Prognoser

Vår förutsägelse för Lahti vs Inter Turku matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-08-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Lahti vs Inter Turku Prognoser

Vår förutsägelse för Lahti vs Inter Turku matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-08-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Lahti vs Inter Turku?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Lahti vs Inter Turku rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lahti vs Inter Turku?

Publicerad i Veikkausliiga Taggar: ,