Kroatien vs Kanada

Kroatien vs KanadaKroatienKanada

⚽ 2022-11-27 – Fotbolls-VM

 

Kroatien vs Kanada Förhandstitt

Matchen mellan Kroatien och Kanada kommer att ske den 2022-11-27. Mötet i Fotbolls-VM kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare Z. Dalić och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Kanada har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Kroatien – Kanada, har Kroatien 0 segrar hemma, medan Kanada har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Kroatien: n/a
  • för Kanada: n/a

Resultat Mellan Kroatien och Kanada

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Kroatien och Kanada:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Kroatien – Kanada.

Kroatien vs Kanada Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Kroatien vs Kanada Prognoser

Vår förutsägelse för Kroatien vs Kanada matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-11-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Kroatien vs Kanada Prognoser

Vår förutsägelse för Kroatien vs Kanada matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-11-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Kroatien vs Kanada?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Kroatien vs Kanada rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Kroatien vs Kanada?

Publicerad i Fotbolls-VM Taggar: ,