Koping Stars vs KFUM Kalmar

Koping Stars vs KFUM KalmarKoping StarsKFUM Kalmar

🏀 2022-12-29 – Basketligan

 

Koping Stars vs KFUM Kalmar Förhandstitt

Matchen Koping Stars vs KFUM Kalmar som spelas i Basketligan kommer att starta klockan 18:04 GMT tid den 2022-12-29. Hemmalaget kommer med 11 segrar på de 32 senaste matcherna som spelats, medan KFUM Kalmar har ett procentuellt facit i vinst på de senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Koping Stars med 0 segrar på hemmaplan, medan KFUM Kalmar har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Koping Stars en genomsnittlig poängskillnad på -5.1 poäng, medan KFUM Kalmar har en genomsnittlig poängskillnad på poäng:

  • Koping Stars: 81.5 poäng i snitt för, 86.6 poäng i snitt mot
  • KFUM Kalmar: poäng i snitt för, poäng i snitt mot

Resultat Mellan Koping Stars och KFUM Kalmar

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Koping Stars och KFUM Kalmar:

Datum Resultat
2022-10-06 KFUM Kalmar 56 – 75 Koping Stars
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Koping Stars vs KFUM Kalmar matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Koping Stars vs KFUM Kalmar Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Koping Stars och KFUM Kalmar och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Koping Stars vs KFUM Kalmar Prognoser

Vår prognos för matchen Koping Stars vs KFUM Kalmar som spelas i Basketligan den 2022-12-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Koping Stars vs KFUM Kalmar Prognoser

Vår prognos för matchen Koping Stars vs KFUM Kalmar som spelas i Basketligan den 2022-12-29 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Koping Stars vs KFUM Kalmar?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Koping Stars vs KFUM Kalmar, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Koping Stars vs KFUM Kalmar match?

Publicerad i Basketligan Taggar: ,