Koping Stars vs KFUM Fryshuset

Koping Stars vs KFUM FryshusetKoping StarsKFUM Fryshuset

🏀 2023-01-13 – Basketligan

 

Koping Stars vs KFUM Fryshuset Förhandstitt

Matchen Koping Stars vs KFUM Fryshuset som spelas i Basketligan kommer att starta klockan 18:04 GMT tid den 2023-01-13. Hemmalaget kommer med 11 segrar på de 32 senaste matcherna som spelats, medan KFUM Fryshuset har ett 0.000 procentuellt facit i vinst på de 32 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Koping Stars med 2 segrar på hemmaplan, medan KFUM Fryshuset har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Koping Stars en genomsnittlig poängskillnad på -5.1 poäng, medan KFUM Fryshuset har en genomsnittlig poängskillnad på -26.6 poäng:

  • Koping Stars: 81.5 poäng i snitt för, 86.6 poäng i snitt mot
  • KFUM Fryshuset: 68.1 poäng i snitt för, 94.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Koping Stars och KFUM Fryshuset

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Koping Stars och KFUM Fryshuset:

Datum Resultat
2022-10-01 Koping Stars 82 – 64 KFUM Fryshuset
2022-02-14 KFUM Fryshuset 54 – 87 Koping Stars
2021-12-30 Koping Stars 81 – 68 KFUM Fryshuset
2021-11-08 KFUM Fryshuset 55 – 80 Koping Stars

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Koping Stars vs KFUM Fryshuset matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Koping Stars vs KFUM Fryshuset Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Koping Stars och KFUM Fryshuset och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Koping Stars vs KFUM Fryshuset Prognoser

Vår prognos för matchen Koping Stars vs KFUM Fryshuset som spelas i Basketligan den 2023-01-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Koping Stars vs KFUM Fryshuset Prognoser

Vår prognos för matchen Koping Stars vs KFUM Fryshuset som spelas i Basketligan den 2023-01-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Koping Stars vs KFUM Fryshuset?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Koping Stars vs KFUM Fryshuset, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Koping Stars vs KFUM Fryshuset match?

Publicerad i Basketligan Taggar: ,