Komboförsäkring på Fotboll

Placera ett 1/X/2-kombospel med minst 4 val på fotboll, och om ett val sviker dig ger vi dig pengarna tillbaka som ett gratisspel motsvarande din insats upp till 250 kr. Lägsta insats: 50 kr (eller motsvarande, se nedan). Högsta matchade gratisspel: 250 kr (eller motsvarande). Erbjudandet gäller fram till 02.06.2019. Endast konton registrerade i följande länder har tillgång till detta erbjudande: Finland, Norge och Sverige.

– spel måste placeras på fotboll för att gälla för erbjudandet;
– gäller både spel lagda före matchstart och in-play (eller en kombination av de båda).
– lägsta odds per val är 1.25;
– spel placerade på förbättrade odds-erbjudanden räknas som alternativa marknader och gäller ej för erbjudandet;
– gäller ett fastställt kombospel per kund, per dag. Högsta spel matchas;
– spel där Cash Out används innan alla val har fastställts kvalificerar ej för erbjudandet;
fotboll resultat: om ett val annulleras eller får resultatet ”push”, gäller spelet så länge det står kvar som ett fyrfaldigt kombospel eller mer.

Besök Betway Nu

Om inte gratisspelet nyttjas kommer det att upphöra 7 dagar efter att det har betalats ut (om inte annat uppges bland reglerna och villkoren för erbjudandet). Gratisspel kan inte användas för att spela på kombinerade spel med flera satsningar (t.ex. Trixie, Patent, Yankee etc.). Skulle gratisspelet placeras på ett val som senare annulleras, kommer insatserna att återföras till ditt konto som ett gratisspel. Gratisspelet kan ej återbetalas eller ångras på något sätt efter att ett spel har lagts och gratisspelsinsatsen inkluderas inte vid vinstutbetalning. Placering av ett gratisspel på en each way-marknad räknas som ett spel (inklusive vinst- och placeringsandel). Vinsten på ett sådant spel måste vara större än det totala värdet av det placerade gratisspelet för att vinst ska betalas ut.

Publicerad i Erbjudanden