Koln vs Freiburg

Koln vs FreiburgKolnFreiburg

⚽ 2023-04-29 – Bundesliga

 

Koln vs Freiburg Förhandstitt

Matchen mellan Koln och Freiburg kommer att ske den 2023-04-29. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 13:30 GMT. Laget leds av tränare S. Baumgart och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Freiburg har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Koln – Freiburg, har Koln 1 segrar hemma, medan Freiburg har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Koln: n/a
  • för Freiburg: n/a

Resultat Mellan Koln och Freiburg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Koln och Freiburg:

Datum Resultat
2022-11-06 Freiburg 2 – 0 Koln
2022-02-05 Koln 1 – 0 Freiburg
2021-09-11 Freiburg 1 – 1 Koln
2021-05-09 Koln 1 – 4 Freiburg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Koln – Freiburg.

Koln vs Freiburg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Koln vs Freiburg Prognoser

Vår förutsägelse för Koln vs Freiburg matchen som spelas i Bundesliga den 2023-04-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Koln vs Freiburg Prognoser

Vår förutsägelse för Koln vs Freiburg matchen som spelas i Bundesliga den 2023-04-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Koln vs Freiburg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Koln vs Freiburg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Koln vs Freiburg?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,