KÍ vs Sheriff

KÍ vs SheriffKÍSheriff

⚽ 2023-08-24 – UEFA Europa League

 

KÍ vs Sheriff Förhandstitt

Matchen mellan och Sheriff kommer att ske den 2023-08-24. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 18:45 GMT. Laget leds av tränare M. Hoseth och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sheriff har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan KÍ – Sheriff, har KÍ 0 segrar hemma, medan Sheriff har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för KÍ: n/a
  • för Sheriff: M. Yansane(2 goals/match);C. Badolo(1 goals/match);D. Ankeye(2 goals/match);

Resultat Mellan KÍ och Sheriff

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan KÍ och Sheriff:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan KÍ – Sheriff.

KÍ vs Sheriff Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

KÍ vs Sheriff Prognoser

Vår förutsägelse för KÍ vs Sheriff matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-08-24 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

KÍ vs Sheriff Prognoser

Vår förutsägelse för KÍ vs Sheriff matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-08-24 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på KÍ vs Sheriff?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen KÍ vs Sheriff rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för KÍ vs Sheriff?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,