KFUM Fryshuset vs Sodertalje

KFUM Fryshuset vs SodertaljeKFUM FryshusetSodertalje

🏀 2023-03-17 – Basketligan

 

KFUM Fryshuset vs Sodertalje Förhandstitt

Matchen KFUM Fryshuset vs Sodertalje som spelas i Basketligan kommer att starta klockan 18:04 GMT tid den 2023-03-17. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 29 senaste matcherna som spelats, medan Sodertalje har ett 0.414 procentuellt facit i vinst på de 29 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi KFUM Fryshuset med 0 segrar på hemmaplan, medan Sodertalje har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har KFUM Fryshuset en genomsnittlig poängskillnad på -24.7 poäng, medan Sodertalje har en genomsnittlig poängskillnad på -4.1 poäng:

  • KFUM Fryshuset: 64.6 poäng i snitt för, 89.3 poäng i snitt mot
  • Sodertalje: 81.3 poäng i snitt för, 85.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan KFUM Fryshuset och Sodertalje

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan KFUM Fryshuset och Sodertalje:

Datum Resultat
2022-11-22 Sodertalje 94 – 72 KFUM Fryshuset
2022-10-25 KFUM Fryshuset 69 – 81 Sodertalje
2022-02-18 Sodertalje 101 – 65 KFUM Fryshuset
2022-01-08 KFUM Fryshuset 78 – 92 Sodertalje

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för KFUM Fryshuset vs Sodertalje matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

KFUM Fryshuset vs Sodertalje Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan KFUM Fryshuset och Sodertalje och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

KFUM Fryshuset vs Sodertalje Prognoser

Vår prognos för matchen KFUM Fryshuset vs Sodertalje som spelas i Basketligan den 2023-03-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

KFUM Fryshuset vs Sodertalje Prognoser

Vår prognos för matchen KFUM Fryshuset vs Sodertalje som spelas i Basketligan den 2023-03-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på KFUM Fryshuset vs Sodertalje?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen KFUM Fryshuset vs Sodertalje, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för KFUM Fryshuset vs Sodertalje match?

Publicerad i Basketligan Taggar: ,