KFUM Fryshuset vs Koping Stars

KFUM Fryshuset vs Koping StarsKFUM FryshusetKoping Stars

🏀 2023-03-03 – Basketligan

 

KFUM Fryshuset vs Koping Stars Förhandstitt

Matchen KFUM Fryshuset vs Koping Stars som spelas i Basketligan kommer att starta klockan 18:04 GMT tid den 2023-03-03. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 25 senaste matcherna som spelats, medan Koping Stars har ett 0.423 procentuellt facit i vinst på de 26 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi KFUM Fryshuset med 0 segrar på hemmaplan, medan Koping Stars har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har KFUM Fryshuset en genomsnittlig poängskillnad på -25.0 poäng, medan Koping Stars har en genomsnittlig poängskillnad på -3.0 poäng:

  • KFUM Fryshuset: 64.8 poäng i snitt för, 89.8 poäng i snitt mot
  • Koping Stars: 76.8 poäng i snitt för, 79.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan KFUM Fryshuset och Koping Stars

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan KFUM Fryshuset och Koping Stars:

Datum Resultat
2023-01-13 Koping Stars 73 – 57 KFUM Fryshuset
2022-10-01 Koping Stars 82 – 64 KFUM Fryshuset
2022-02-14 KFUM Fryshuset 54 – 87 Koping Stars
2021-12-30 Koping Stars 81 – 68 KFUM Fryshuset

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för KFUM Fryshuset vs Koping Stars matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

KFUM Fryshuset vs Koping Stars Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan KFUM Fryshuset och Koping Stars och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

KFUM Fryshuset vs Koping Stars Prognoser

Vår prognos för matchen KFUM Fryshuset vs Koping Stars som spelas i Basketligan den 2023-03-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

KFUM Fryshuset vs Koping Stars Prognoser

Vår prognos för matchen KFUM Fryshuset vs Koping Stars som spelas i Basketligan den 2023-03-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på KFUM Fryshuset vs Koping Stars?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen KFUM Fryshuset vs Koping Stars, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för KFUM Fryshuset vs Koping Stars match?

Publicerad i Basketligan Taggar: ,