Kamerun vs Brasilien

Kamerun vs BrasilienKamerunBrasilien

⚽ 2022-12-02 – Fotbolls-VM

 

Kamerun vs Brasilien Förhandstitt

Matchen mellan Kamerun och Brasilien kommer att ske den 2022-12-02. Mötet i Fotbolls-VM kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare R. Song och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Brasilien har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Kamerun – Brasilien, har Kamerun 0 segrar hemma, medan Brasilien har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Kamerun: n/a
  • för Brasilien: Richarlison(2 goals/match);

Resultat Mellan Kamerun och Brasilien

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Kamerun och Brasilien:

Datum Resultat
2018-11-20 Brasilien 1 – 0 Kamerun
2014-06-23 Kamerun 1 – 4 Brasilien
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Kamerun – Brasilien.

Kamerun vs Brasilien Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Kamerun vs Brasilien Prognoser

Vår förutsägelse för Kamerun vs Brasilien matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-12-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Kamerun vs Brasilien Prognoser

Vår förutsägelse för Kamerun vs Brasilien matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-12-02 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Kamerun vs Brasilien?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Kamerun vs Brasilien rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Kamerun vs Brasilien?

Publicerad i Fotbolls-VM Taggar: ,