Kalmar vs Mjällby

Kalmar vs MjällbyKalmarMjällby

⚽ 2023-09-03 – Allsvenskan

 

Kalmar vs Mjällby Förhandstitt

Matchen mellan Kalmar och Mjällby kommer att ske den 2023-09-03. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare H. Jensen och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Mjällby har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Kalmar – Mjällby, har Kalmar 0 segrar hemma, medan Mjällby har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Kalmar: n/a
  • för Mjällby: n/a

Resultat Mellan Kalmar och Mjällby

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Kalmar och Mjällby:

Datum Resultat
2023-07-03 Mjällby 1 – 1 Kalmar
2023-03-12 Kalmar 0 – 0 Mjällby
2022-10-20 Kalmar 1 – 2 Mjällby
2022-05-28 Mjällby 1 – 1 Kalmar

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Kalmar – Mjällby.

Kalmar vs Mjällby Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Kalmar vs Mjällby Prognoser

Vår förutsägelse för Kalmar vs Mjällby matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-09-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Kalmar vs Mjällby Prognoser

Vår förutsägelse för Kalmar vs Mjällby matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-09-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Kalmar vs Mjällby?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Kalmar vs Mjällby rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Kalmar vs Mjällby?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,