Kalmar vs Elfsborg

Kalmar vs ElfsborgKalmarElfsborg

⚽ 2023-07-09 – Allsvenskan

 

Kalmar vs Elfsborg Förhandstitt

Matchen mellan Kalmar och Elfsborg kommer att ske den 2023-07-09. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare H. Jensen och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Elfsborg har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Kalmar – Elfsborg, har Kalmar 1 segrar hemma, medan Elfsborg har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Kalmar: n/a
  • för Elfsborg: n/a

Resultat Mellan Kalmar och Elfsborg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Kalmar och Elfsborg:

Datum Resultat
2022-10-09 Elfsborg 0 – 2 Kalmar
2022-07-24 Kalmar 1 – 0 Elfsborg
2021-08-29 Kalmar 0 – 3 Elfsborg
2021-05-08 Elfsborg 2 – 2 Kalmar

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Kalmar – Elfsborg.

Kalmar vs Elfsborg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Kalmar vs Elfsborg Prognoser

Vår förutsägelse för Kalmar vs Elfsborg matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-07-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Kalmar vs Elfsborg Prognoser

Vår förutsägelse för Kalmar vs Elfsborg matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-07-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Kalmar vs Elfsborg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Kalmar vs Elfsborg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Kalmar vs Elfsborg?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,