Japan vs Costa Rica

Japan vs Costa RicaJapanCosta Rica

⚽ 2022-11-27 – Fotbolls-VM

 

Japan vs Costa Rica Förhandstitt

Matchen mellan Japan och Costa Rica kommer att ske den 2022-11-27. Mötet i Fotbolls-VM kommer att starta klockan 10:00 GMT. Laget leds av tränare H. Moriyasu och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Costa Rica har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Japan – Costa Rica, har Japan 1 segrar hemma, medan Costa Rica har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Japan: n/a
  • för Costa Rica: n/a

Resultat Mellan Japan och Costa Rica

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Japan och Costa Rica:

Datum Resultat
2018-09-11 Japan 3 – 0 Costa Rica
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Japan – Costa Rica.

Japan vs Costa Rica Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Japan vs Costa Rica Prognoser

Vår förutsägelse för Japan vs Costa Rica matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-11-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Japan vs Costa Rica Prognoser

Vår förutsägelse för Japan vs Costa Rica matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-11-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Japan vs Costa Rica?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Japan vs Costa Rica rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Japan vs Costa Rica?

Publicerad i Fotbolls-VM Taggar: ,