Internazionale vs Monza

Internazionale vs MonzaInternazionaleMonza

⚽ 2023-08-19 – Serie A

 

Internazionale vs Monza Förhandstitt

Matchen mellan Internazionale och Monza kommer att ske den 2023-08-19. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 18:45 GMT. Laget leds av tränare S. Inzaghi och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Monza har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Internazionale – Monza, har Internazionale 0 segrar hemma, medan Monza har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Internazionale: n/a
  • för Monza: n/a

Resultat Mellan Internazionale och Monza

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Internazionale och Monza:

Datum Resultat
2023-04-15 Internazionale 0 – 1 Monza
2023-01-07 Monza 2 – 2 Internazionale
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Internazionale – Monza.

Internazionale vs Monza Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Internazionale vs Monza Prognoser

Vår förutsägelse för Internazionale vs Monza matchen som spelas i Serie A den 2023-08-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Internazionale vs Monza Prognoser

Vår förutsägelse för Internazionale vs Monza matchen som spelas i Serie A den 2023-08-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Internazionale vs Monza?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Internazionale vs Monza rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Internazionale vs Monza?

Publicerad i Serie A Taggar: ,