Inter Turku vs SJK

Inter Turku vs SJKInter TurkuSJK

⚽ 2023-10-07 – Veikkausliiga

 

Inter Turku vs SJK Förhandstitt

Matchen mellan Inter Turku och SJK kommer att ske den 2023-10-07. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 12:00 GMT. Laget leds av tränare J. Wiss och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan SJK har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Inter Turku – SJK, har Inter Turku 2 segrar hemma, medan SJK har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Inter Turku: n/a
  • för SJK: n/a

Resultat Mellan Inter Turku och SJK

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Inter Turku och SJK:

Datum Resultat
2023-07-22 Inter Turku 1 – 2 SJK
2023-05-05 SJK 2 – 1 Inter Turku
2022-10-16 Inter Turku 1 – 0 SJK
2022-08-06 Inter Turku 1 – 0 SJK

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Inter Turku – SJK.

Inter Turku vs SJK Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Inter Turku vs SJK Prognoser

Vår förutsägelse för Inter Turku vs SJK matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-10-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Inter Turku vs SJK Prognoser

Vår förutsägelse för Inter Turku vs SJK matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-10-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Inter Turku vs SJK?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Inter Turku vs SJK rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Inter Turku vs SJK?

Publicerad i Veikkausliiga Taggar: ,