Inter Turku vs HJK

Inter Turku vs HJKInter TurkuHJK

⚽ 2023-08-20 – Veikkausliiga

 

Inter Turku vs HJK Förhandstitt

Matchen mellan Inter Turku och HJK kommer att ske den 2023-08-20. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 11:00 GMT. Laget leds av tränare J. Wiss och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan HJK har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Inter Turku – HJK, har Inter Turku 0 segrar hemma, medan HJK har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Inter Turku: n/a
  • för HJK: L. Möller(1 goals/match);

Resultat Mellan Inter Turku och HJK

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Inter Turku och HJK:

Datum Resultat
2023-05-13 HJK 4 – 1 Inter Turku
2022-10-02 HJK 3 – 0 Inter Turku
2022-06-29 Inter Turku 0 – 0 HJK
2022-05-03 Inter Turku 0 – 1 HJK

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Inter Turku – HJK.

Inter Turku vs HJK Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Inter Turku vs HJK Prognoser

Vår förutsägelse för Inter Turku vs HJK matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-08-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Inter Turku vs HJK Prognoser

Vår förutsägelse för Inter Turku vs HJK matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-08-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Inter Turku vs HJK?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Inter Turku vs HJK rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Inter Turku vs HJK?

Publicerad i Veikkausliiga Taggar: ,