IFK Göteborg vs Mjällby

IFK Göteborg vs MjällbyIFK GöteborgMjällby

⚽ 2023-06-03 – Allsvenskan

 

IFK Göteborg vs Mjällby Förhandstitt

Matchen mellan IFK Göteborg och Mjällby kommer att ske den 2023-06-03. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare M. Stahre och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Mjällby har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan IFK Göteborg – Mjällby, har IFK Göteborg 0 segrar hemma, medan Mjällby har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för IFK Göteborg: n/a
  • för Mjällby: n/a

Resultat Mellan IFK Göteborg och Mjällby

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan IFK Göteborg och Mjällby:

Datum Resultat
2022-09-05 Mjällby 1 – 4 IFK Göteborg
2022-07-17 IFK Göteborg 1 – 1 Mjällby
2022-03-06 IFK Göteborg 2 – 2 Mjällby
2021-10-24 Mjällby 1 – 3 IFK Göteborg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan IFK Göteborg – Mjällby.

IFK Göteborg vs Mjällby Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

IFK Göteborg vs Mjällby Prognoser

Vår förutsägelse för IFK Göteborg vs Mjällby matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-06-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

IFK Göteborg vs Mjällby Prognoser

Vår förutsägelse för IFK Göteborg vs Mjällby matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-06-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på IFK Göteborg vs Mjällby?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen IFK Göteborg vs Mjällby rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för IFK Göteborg vs Mjällby?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,