Hvidovre vs Silkeborg

Hvidovre vs SilkeborgHvidovreSilkeborg

⚽ 2023-10-20 – Superliga

 

Hvidovre vs Silkeborg Förhandstitt

Matchen mellan Hvidovre och Silkeborg kommer att ske den 2023-10-20. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare P. Frandsen och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Silkeborg har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Hvidovre – Silkeborg, har Hvidovre 0 segrar hemma, medan Silkeborg har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Hvidovre: n/a
  • för Silkeborg: A. Lind(0.82 goals/match);

Resultat Mellan Hvidovre och Silkeborg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Hvidovre och Silkeborg:

Datum Resultat
2023-09-03 Silkeborg 1 – 0 Hvidovre
2021-02-14 Silkeborg 2 – 0 Hvidovre
2020-10-16 Hvidovre 1 – 5 Silkeborg
2019-04-21 Hvidovre 0 – 2 Silkeborg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Hvidovre – Silkeborg.

Hvidovre vs Silkeborg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Hvidovre vs Silkeborg Prognoser

Vår förutsägelse för Hvidovre vs Silkeborg matchen som spelas i Superliga den 2023-10-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Hvidovre vs Silkeborg Prognoser

Vår förutsägelse för Hvidovre vs Silkeborg matchen som spelas i Superliga den 2023-10-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Hvidovre vs Silkeborg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Hvidovre vs Silkeborg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Hvidovre vs Silkeborg?

Publicerad i Superliga Taggar: ,