Huddinge vs AIK Basket

Huddinge vs AIK BasketHuddingeAIK Basket

🏀 2023-02-19 – Superettan

 

Huddinge vs AIK Basket Förhandstitt

Matchen Huddinge vs AIK Basket som spelas i Superettan kommer att starta klockan 17:00 GMT tid den 2023-02-19. Hemmalaget kommer med 4 segrar på de 18 senaste matcherna som spelats, medan AIK Basket har ett 0.500 procentuellt facit i vinst på de 18 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Huddinge med 0 segrar på hemmaplan, medan AIK Basket har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Huddinge en genomsnittlig poängskillnad på -5.0 poäng, medan AIK Basket har en genomsnittlig poängskillnad på 0.2 poäng:

  • Huddinge: 81.2 poäng i snitt för, 86.2 poäng i snitt mot
  • AIK Basket: 85.8 poäng i snitt för, 85.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Huddinge och AIK Basket

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Huddinge och AIK Basket:

Datum Resultat
2022-10-16 AIK Basket 91 – 87 Huddinge
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Huddinge vs AIK Basket matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Huddinge vs AIK Basket Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Huddinge och AIK Basket och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Huddinge vs AIK Basket Prognoser

Vår prognos för matchen Huddinge vs AIK Basket som spelas i Superettan den 2023-02-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Huddinge vs AIK Basket Prognoser

Vår prognos för matchen Huddinge vs AIK Basket som spelas i Superettan den 2023-02-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Huddinge vs AIK Basket?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Huddinge vs AIK Basket, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Huddinge vs AIK Basket match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,