Horsens vs Silkeborg

Horsens vs SilkeborgHorsensSilkeborg

⚽ 2023-05-19 – Superliga

 

Horsens vs Silkeborg Förhandstitt

Matchen mellan Horsens och Silkeborg kommer att ske den 2023-05-19. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare J. Askou och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Silkeborg har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Horsens – Silkeborg, har Horsens 2 segrar hemma, medan Silkeborg har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Horsens: n/a
  • för Silkeborg: n/a

Resultat Mellan Horsens och Silkeborg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Horsens och Silkeborg:

Datum Resultat
2022-10-23 Horsens 3 – 2 Silkeborg
2022-10-02 Silkeborg 2 – 1 Horsens
2021-09-23 Horsens 3 – 2 Silkeborg
2020-03-05 Horsens 1 – 1 Silkeborg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Horsens – Silkeborg.

Horsens vs Silkeborg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Horsens vs Silkeborg Prognoser

Vår förutsägelse för Horsens vs Silkeborg matchen som spelas i Superliga den 2023-05-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Horsens vs Silkeborg Prognoser

Vår förutsägelse för Horsens vs Silkeborg matchen som spelas i Superliga den 2023-05-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Horsens vs Silkeborg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Horsens vs Silkeborg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Horsens vs Silkeborg?

Publicerad i Superliga Taggar: ,