Horsens vs OB

Horsens vs OBHorsensOB

⚽ 2023-04-28 – Superliga

 

Horsens vs OB Förhandstitt

Matchen mellan Horsens och OB kommer att ske den 2023-04-28. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare J. Askou och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan OB har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Horsens – OB, har Horsens 0 segrar hemma, medan OB har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Horsens: n/a
  • för OB: R. Østrøm(1 goals/match);

Resultat Mellan Horsens och OB

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Horsens och OB:

Datum Resultat
2022-11-13 Horsens 3 – 3 OB
2022-08-22 OB 1 – 0 Horsens
2021-05-24 OB 4 – 0 Horsens
2021-04-04 Horsens 1 – 1 OB

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Horsens – OB.

Horsens vs OB Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Horsens vs OB Prognoser

Vår förutsägelse för Horsens vs OB matchen som spelas i Superliga den 2023-04-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Horsens vs OB Prognoser

Vår förutsägelse för Horsens vs OB matchen som spelas i Superliga den 2023-04-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Horsens vs OB?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Horsens vs OB rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Horsens vs OB?

Publicerad i Superliga Taggar: ,