Holland vs United States

Holland vs United StatesHollandUnited States

⚽ 2022-12-03 – Fotbolls-VM

 

Holland vs United States Förhandstitt

Matchen mellan Holland och United States kommer att ske den 2022-12-03. Mötet i Fotbolls-VM kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare L. van Gaal och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan United States har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Holland – United States, har Holland 0 segrar hemma, medan United States har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Holland: C. Gakpo(1 goals/match);
  • för United States: n/a

Resultat Mellan Holland och United States

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Holland och United States:

Datum Resultat
2015-06-05 Holland 3 – 4 United States
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Holland – United States.

Holland vs United States Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Holland vs United States Prognoser

Vår förutsägelse för Holland vs United States matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-12-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Holland vs United States Prognoser

Vår förutsägelse för Holland vs United States matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-12-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Holland vs United States?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Holland vs United States rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Holland vs United States?

Publicerad i Fotbolls-VM Taggar: ,