Hogsbo vs Tureberg

Hogsbo vs TurebergHogsboTureberg

🏀 2023-02-25 – Superettan

 

Hogsbo vs Tureberg Förhandstitt

Matchen Hogsbo vs Tureberg som spelas i Superettan kommer att starta klockan 16:00 GMT tid den 2023-02-25. Hemmalaget kommer med 16 segrar på de 17 senaste matcherna som spelats, medan Tureberg har ett 0.632 procentuellt facit i vinst på de 19 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Hogsbo med 0 segrar på hemmaplan, medan Tureberg har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Hogsbo en genomsnittlig poängskillnad på 14.2 poäng, medan Tureberg har en genomsnittlig poängskillnad på 4.9 poäng:

  • Hogsbo: 92.8 poäng i snitt för, 78.6 poäng i snitt mot
  • Tureberg: 87.3 poäng i snitt för, 82.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Hogsbo och Tureberg

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Hogsbo och Tureberg:

Datum Resultat
2022-12-03 Tureberg 90 – 84 Hogsbo
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Hogsbo vs Tureberg matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Hogsbo vs Tureberg Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Hogsbo och Tureberg och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Hogsbo vs Tureberg Prognoser

Vår prognos för matchen Hogsbo vs Tureberg som spelas i Superettan den 2023-02-25 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Hogsbo vs Tureberg Prognoser

Vår prognos för matchen Hogsbo vs Tureberg som spelas i Superettan den 2023-02-25 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Hogsbo vs Tureberg?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Hogsbo vs Tureberg, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Hogsbo vs Tureberg match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,