HJK vs KuPS

HJK vs KuPSHJKKuPS

⚽ 2023-10-21 – Veikkausliiga

 

HJK vs KuPS Förhandstitt

Matchen mellan HJK och KuPS kommer att ske den 2023-10-21. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare T. Korkeakunnas och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan KuPS har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan HJK – KuPS, har HJK 0 segrar hemma, medan KuPS har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för HJK: L. Möller(1 goals/match);
  • för KuPS: n/a

Resultat Mellan HJK och KuPS

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan HJK och KuPS:

Datum Resultat
2023-09-03 HJK 2 – 2 KuPS
2023-05-05 KuPS 2 – 1 HJK
2022-10-16 HJK 0 – 1 KuPS
2022-07-02 HJK 1 – 1 KuPS

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan HJK – KuPS.

HJK vs KuPS Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

HJK vs KuPS Prognoser

Vår förutsägelse för HJK vs KuPS matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-10-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

HJK vs KuPS Prognoser

Vår förutsägelse för HJK vs KuPS matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-10-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på HJK vs KuPS?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen HJK vs KuPS rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för HJK vs KuPS?

Publicerad i Veikkausliiga Taggar: ,