HJK vs Ilves

HJK vs IlvesHJKIlves

⚽ 2023-07-22 – Veikkausliiga

 

HJK vs Ilves Förhandstitt

Matchen mellan HJK och Ilves kommer att ske den 2023-07-22. Mötet i Veikkausliiga kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare T. Koskela och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Ilves har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan HJK – Ilves, har HJK 1 segrar hemma, medan Ilves har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för HJK: L. Möller(1 goals/match);
  • för Ilves: n/a

Resultat Mellan HJK och Ilves

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan HJK och Ilves:

Datum Resultat
2023-05-21 Ilves 1 – 1 HJK
2022-07-23 Ilves 1 – 2 HJK
2022-05-08 HJK 2 – 1 Ilves
2021-10-16 Ilves 2 – 3 HJK

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan HJK – Ilves.

HJK vs Ilves Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

HJK vs Ilves Prognoser

Vår förutsägelse för HJK vs Ilves matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-07-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

HJK vs Ilves Prognoser

Vår förutsägelse för HJK vs Ilves matchen som spelas i Veikkausliiga den 2023-07-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på HJK vs Ilves?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen HJK vs Ilves rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för HJK vs Ilves?

Publicerad i Veikkausliiga Taggar: ,