Heidenheim vs Werder Bremen

Heidenheim vs Werder BremenHeidenheimWerder Bremen

⚽ 2023-09-17 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Werder Bremen Förhandstitt

Matchen mellan Heidenheim och Werder Bremen kommer att ske den 2023-09-17. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 13:30 GMT. Laget leds av tränare F. Schmidt och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Werder Bremen har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Heidenheim – Werder Bremen, har Heidenheim 1 segrar hemma, medan Werder Bremen har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Heidenheim: n/a
  • för Werder Bremen: J. Njinmah(1 goals/match);

Resultat Mellan Heidenheim och Werder Bremen

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Heidenheim och Werder Bremen:

Datum Resultat
2022-03-12 Heidenheim 2 – 1 Werder Bremen
2021-10-01 Werder Bremen 3 – 0 Heidenheim
2019-10-30 Werder Bremen 4 – 1 Heidenheim
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Heidenheim – Werder Bremen.

Heidenheim vs Werder Bremen Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Heidenheim vs Werder Bremen Prognoser

Vår förutsägelse för Heidenheim vs Werder Bremen matchen som spelas i Bundesliga den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Heidenheim vs Werder Bremen Prognoser

Vår förutsägelse för Heidenheim vs Werder Bremen matchen som spelas i Bundesliga den 2023-09-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Heidenheim vs Werder Bremen?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Heidenheim vs Werder Bremen rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Heidenheim vs Werder Bremen?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,