Heidenheim vs Stuttgart

Heidenheim vs StuttgartHeidenheimStuttgart

⚽ 2023-11-05 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Stuttgart Förhandstitt

Matchen mellan Heidenheim och Stuttgart kommer att ske den 2023-11-05. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare F. Schmidt och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Stuttgart har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Heidenheim – Stuttgart, har Heidenheim 0 segrar hemma, medan Stuttgart har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Heidenheim: n/a
  • för Stuttgart: S. Guirassy(1.75 goals/match);

Resultat Mellan Heidenheim och Stuttgart

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Heidenheim och Stuttgart:

Datum Resultat
2020-01-29 Stuttgart 3 – 0 Heidenheim
2019-08-04 Heidenheim 2 – 2 Stuttgart
2017-02-17 Heidenheim 1 – 2 Stuttgart
2016-09-09 Stuttgart 1 – 2 Heidenheim

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Heidenheim – Stuttgart.

Heidenheim vs Stuttgart Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Heidenheim vs Stuttgart Prognoser

Vår förutsägelse för Heidenheim vs Stuttgart matchen som spelas i Bundesliga den 2023-11-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Heidenheim vs Stuttgart Prognoser

Vår förutsägelse för Heidenheim vs Stuttgart matchen som spelas i Bundesliga den 2023-11-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Heidenheim vs Stuttgart?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Heidenheim vs Stuttgart rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Heidenheim vs Stuttgart?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,