Heidenheim vs Hoffenheim

Heidenheim vs HoffenheimHeidenheimHoffenheim

⚽ 2023-08-26 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Hoffenheim Förhandstitt

Matchen mellan Heidenheim och Hoffenheim kommer att ske den 2023-08-26. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 13:30 GMT. Laget leds av tränare F. Schmidt och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Hoffenheim har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Heidenheim – Hoffenheim, har Heidenheim 0 segrar hemma, medan Hoffenheim har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Heidenheim: n/a
  • för Hoffenheim: O. Kabak(1 goals/match);

Resultat Mellan Heidenheim och Hoffenheim

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Heidenheim och Hoffenheim:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Heidenheim – Hoffenheim.

Heidenheim vs Hoffenheim Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Heidenheim vs Hoffenheim Prognoser

Vår förutsägelse för Heidenheim vs Hoffenheim matchen som spelas i Bundesliga den 2023-08-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Heidenheim vs Hoffenheim Prognoser

Vår förutsägelse för Heidenheim vs Hoffenheim matchen som spelas i Bundesliga den 2023-08-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Heidenheim vs Hoffenheim?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Heidenheim vs Hoffenheim rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Heidenheim vs Hoffenheim?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,