Heidenheim vs Augsburg

Heidenheim vs AugsburgHeidenheimAugsburg

⚽ 2023-10-22 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Augsburg Förhandstitt

Matchen mellan Heidenheim och Augsburg kommer att ske den 2023-10-22. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare F. Schmidt och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Augsburg har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Heidenheim – Augsburg, har Heidenheim 0 segrar hemma, medan Augsburg har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Heidenheim: n/a
  • för Augsburg: n/a

Resultat Mellan Heidenheim och Augsburg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Heidenheim och Augsburg:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Heidenheim – Augsburg.

Heidenheim vs Augsburg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Heidenheim vs Augsburg Prognoser

Vår förutsägelse för Heidenheim vs Augsburg matchen som spelas i Bundesliga den 2023-10-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Heidenheim vs Augsburg Prognoser

Vår förutsägelse för Heidenheim vs Augsburg matchen som spelas i Bundesliga den 2023-10-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Heidenheim vs Augsburg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Heidenheim vs Augsburg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Heidenheim vs Augsburg?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,